Geen Stress

Opleiding en Cursus

Een cursus Nederlands in Rotterdam volgen

1 min gelezen

Wanneer je van plan bent om een cursus Nederlands Rotterdam te gaan volgen dan kan ik je adviseren om eens op de website van  Interlangues te kijken. Hier zie je verschillende mogelijkheden om een taalcursus te volgen, waaronder Frans, Spaans en Nederlands. Vooral voor de mensen die pas in Nederland zijn komen wonen en deze taal nog niet goed onder de knie hebben, is deze opleiding ideaal. In slechts 20 weken tijd en dan wel vier keer per week wordt de Nederlandse taal geleerd. Voor mijzelf denk ik aan de Spaanse lessen te beginnen, altijd al een andere taal erbij willen leren. 

Zeer intensieve lessen

Mijn nichtje die is opgegroeid in Amerika en nu hier in Rotterdam is gaan wonen voor haar studie , gaat ook een cursus Nederlands in Rotterdam volgen. Hiervoor heeft zij al een gesprek gehad met de leraar om te kijken in hoeverre zij deze taal al een beetje kent. Voordat zij een afspraak had gemaakt voor een persoonlijk gesprek heeft zij eerst het contactformulier op de website ingevuld. Hier kon zij al meerdere vragen stellen en een offerte opvragen.

Ondertussen heeft mijn nichtje al de helft van de lessen erop zitten en ik moet zeggen dat zij al steeds meer in mijn eigen taal tegen mij kan praten.