Geen Stress

Opleiding en Cursus

Een fotografie cursus in Utrecht

1 min gelezen

Omdat ik een hele mooie dure camera heb gekocht, wilde ik graag een fotografie cursus in Utrecht gaan volgen. Dit kon gelukkig bij deze onderneming. Dit bedrijf gaat verder dan alleen de theorie en dat sprak mij erg aan. Daarom schreef ik mij in voor deze opleiding. De opleiding vid plaats in de studio van dit bedrijf en zij brengen ons de nodige kennis en techniek bij van de camera en apparatuur. Maar ook gingen wij aan de slag met het stimuleren van je eigen creatieve invulling. Dit was alleen al de basis opleiding en ik kende na deze opleiding mijn camera al goed en kon ik mooie plaatjes schieten. 

fotografie cursus Utrecht

Prachtige plaatjes maak ik nu dankzij deze onderneming

Dankzij de fotografie cursus in Utrecht, schiet ik nu de mooiste plaatjes van de natuur. Maar ook mijn gezin heb ik al meer dan honderd keer vastgelegd met mijn camera. Verschillende technieken voer ik uit en er zitten dingen in de camera waar ik zelf nog van sta te kijken. Daarom ben ik oo zo blij dat ik deze opleiding bij dit bedrijf heb gevolg, dat ik heb besloten om een vervolg opleiding te gaan doen ook bij deze onderneming. Zo kan ik nog meer uit mijn camera halen.