Geen Stress

Opleiding en Cursus

Een spoedopleiding in Alphen aan den Rijn

1 min gelezen

Wat ben ik blij dat je tegenwoordig ook een spoedopleiding Alphen aan den Rijn kan volgen. Eindelijk heb ik weer werk gevonden en daar was ik enorm blij mee. Maar waar ik tegenop zag dat ik voor dit werk binnen een paar maanden in het bezit moest zijn van een rijbewijs. Dat was wel even slikken, vooral omdat ik nog nooit achter het stuur van een auto had gezeten. Eerst maar eens contact opnemen met deze verkeersschool en dan maar kijken wat zij voor mij kunnen betekenen. Ben wel een beetje benieuwd naar mijn kunnen, maar daar komen wij snel genoeg achter.  

Eerst een proefles

Omdat ik voor mijn werk een spoedopleiding in Alphen aan den Rijn moest gaan volgen, heb ik eerst een proefles. Deze les is bepalend of ik wel geschikt zal zijn voor de andere opleiding. Nadat ik contact had gezocht om naar het telefoonnummer 06-14594774 te bellen, werd er een afspraak gemaakt. 

Ondertussen ben ik alweer een paar maanden in het bezit van mijn rijbewijs. De lessen waren zeer interessant en binnen twee weken werd mijn examen al aangevraagd. Niet alleen ik, maar ook mijn baas waren zeer tevreden over mijn kunnen. Eindelijk heb ik weer een toekomst met een nieuwe baan.