Geen Stress

Opleiding en Cursus

Ik ga voor een cursus Spaans

2 min gelezen

sevilla-naranjos-3Ik ga voor een cursus Spaans

Ik wil een cursus Spaans gaan volgen, ik vind Spaans heel mooi om te horen en het lijkt me ook heel gaaf om het zelf te kunnen spreken. Een cursus Spaans is ook niet goedkoop, want ze willen ook dat je het gaat doorzetten. Als een cursus Spaans goedkoop zou zijn, zou iedereen er ook zo weer mee kunnen stoppen en dat is nou niet echt de bedoeling. Een cursus Spaans is dus duur, zodat mensen motivatie krijgen om het door te zetten. Het is natuurlijk ook wel leuk als je een cursus Spaans doet en erna ook goed Spaans kunt spreken ook. Het lijkt me echt heel leuk om dan een keer in Spanje op vakantie te gaan. De cursus Spaans wilde mijn moeder wel betalen, want zij wilt ook een cursus Spaans gaan volgen, het leek haar een leuk idee om het dan samen te gaan doen. Een cursus Spaans volgen samen met mijn moeder vond ik ook wel leuk, dan hoef ik het in ieder geval niet alleen te doen. We hadden ook maar gelijk aan mijn vader gevraagd of hij ook geen cursus Spaans wilde volgen, maar helaas wilde hij dat niet. Het lijkt mij super leuk om straks Spaans te kunnen praten met mijn moeder en dan begrijpt mijn vader er straks helemaal niks van. Ik ben echt heel benieuwd naar de cursus Spaans en ik hoop dat het mij wel makkelijk af gaat, dat ik snel de taal onder de knie heb. Ik denk dat het voor mijn moeder moeilijker word om het te leren, maar ik ga haar wel helpen dan.