Geen Stress

Opleiding en Cursus

Ik haalde mijn BHV Zaandam

2 min gelezen
bhv zaandam

De bestebhv zaandam

Afgelopen week heb ik eindelijk mijn BHV in Zaandam gehaald. Deze heb ik hier vorig jaar ook al gedaan, maar dat moet ieder jaar weer opnieuw. Dit is om ervoor te zorgen dat de kennis die jij hebt ook paraat staat wanneer iets gebeurd. Zelf vind ik dat ongelofelijk prettig, want na zo’n lange tijd zakt er toch wel veel weg. Het bedrijf waar ik deze heb gevolgd heeft heel veel locaties door heel Nederland, dus er zit altijd wel iets bij jou in de buurt. Dat is prettig, omdat het toch een aantal dagen duurt en jij dan niet nog meer tijd eraan kwijt bent. De lunch die erbij zit is ook ongelofelijk lekker, dus daar hoef jij je geen zorgen over te maken. Ook is er veel mogelijkheid tot het stellen van vragen.

bhv zaandam

Mijn tip

De prijs van deze cursus BHV in Zaandam weet ik niet precies, dus daarvoor zou jij op internet moeten kijken. Hier vind jij alle precieze data dat deze opleiding wordt aangeboden samen andere praktische informatie. Het is niet alleen nuttig voor mensen die al een baan hebben, maar ook voor iedereen die werkzoekende is. Hierdoor kan het namelijk echt zo zijn dat jij sneller in aanmerking komt voor een functie. Het scheelt de baas dan namelijk de kosten en jij verdient deze op ten duur wel terug. Mocht jij willen weten of zoiets voor jou is, neem dan een kijkje op de website van G4s. Hier staan ook dingen beschreven over ehbo, waarin zij ook verschillende dingen aanbieden.