Geen Stress

Opleiding en Cursus

Koop je linten op internet

2 min read

Werken met lint biedt veel mogelijkheden. Je kunt het gebruiken om mee te knutselen maar het is ook prima geschikt als decoratiemateriaal of om geschenken mee in te pakken. Het materiaal kun je ook bestellen bij een webshop voor lint

Lint voor speciale gelegenheden

Lintjeswinkel XL is een webshop voor lint. Je hebt er een groot aanbod aan lint, zowel op de rol als aan de meter. Als je lint zoekt om mee te knutselen heb je vaak al voldoende aan een meter en wil je liever meer verschillende soorten hebben. Heb je het echter nodig om een locatie te versieren voor een speciale gelegenheid of om geschenken mee in te pakken dan heb je al snel meer nodig. Als je allemaal hetzelfde lint wilt gebruiken dan kun je het beter op een rol aanschaffen. 

Lint voor relatiegeschenken 

Voor het opleuken van relatiegeschenken kun je ook losse linten bestellen. Je kunt hierbij kiezen voor een bepaalde opdruk maar als je liever iets anders wilt hebben kan er ook maatwerk geleverd worden met een opdruk naar keuze. De lintjes kunnen allemaal op een bepaalde lengte worden afgesneden en worden aan de uiteinden geseald zodat ze niet kunnen rafelen. Naast de lintjes kunnen er bijpassende strikjes en bloemetjes besteld worden. 

Lint snel in huis

Als je een bepaald lint gevonden hebt dat je wel aanstaat kun je dit eenvoudig bestellen. Mits het voor 14:00 besteld wordt kun je het de volgende dag al in huis hebben zodat je er meteen mee aan de slag kunt.