Geen Stress

Opleiding en Cursus

Mijn eerste autorijles in Utrecht

1 min gelezen

Voor mijn verjaardag heb ik een autorijles Utrecht gekregen. De rest van de lessen moet ik helaas zelf betalen, maar op deze manier kon ik zien of een auto rijden wel mijn ding was. Via rijschool Inzicht heb ik een afspraak gemaakt voor een proefles. Tijdens dit uurtje auto rijden kon ik al een beetje kennis maken hoe het is om achter het stuur te zitten en de instructeur kon zo inschatten hoeveel lessen ik nodig zal hebben. Omdat ik de diagnose faalangst ooit heb gekregen, is het voor mij nog moeilijker om het begeerde rijbewijs te halen. 

Een super fijne instructeur

Nadat ik mijn autorijles hier in Utrecht had gehad en daar mijn faalangst naar voren kwam, kreeg ik te horen dat er voor mensen met  met ASS, ADHD of faalangst een speciela rij-opleidingen waren. Alleen de weg naar het examen toe gaat iets anders. De zeer ervaren en deskundige instructeurs hebben een speciale opleiding gevolgd om jou hierin te begeleiden.

Inderdaad ben ik bijzonder goed geholpen tijdens mijn verkeerslessen en heb ik inmiddels ook mijn rijbewijs gehaald. Iets wat ik nooit had durven dromen, maar nu werkelijkheid is geworden. Inmiddels heb ik een eigen auto gekocht en heb ik al meerdere kilometers op de teller staan.