Geen Stress

Opleiding en Cursus

Persoonlijke coaching: voor een beter gevoel

1 min gelezen

Ben jij op zoek naar een bedrijf voor persoonlijke coaching? Dan ik jou een goed bedrijf aanraden, wat jou hiermee kan helpen. Deze training kan jij voor verschillende doeleinden inzetten. Hierbij kan jij denken aan:

  • Een ontevreden gevoel in de werksfeer en privésfeer
  • Loopbaanbegeleiding
  • Teamcoaching

Zelf heb ik dit traject onlangs ook gevolgd. Dit omdat ik mij niet meer prettig voelde bij mijn baan. Ik ging met steeds minder zin naar mijn werk en voelde mij er niet erg meer thuis. Al heel veel jaren had ik dezelfde baan en in die jaren waren er ook al heel veel dingen veranderd. Ook in mijn eigen ontwikkeling ben ik heel erg veranderd.

Persoonlijke coaching

Goede begeleiding

De persoonlijke coaching ben ik gaan volgen bij het bedrijf: Clarity Coaching. Dit bedrijf is gelegen in Zaandam. Door een loopbaanbegeleiding te volgen weet ik nu beter waar mijn interesses in liggen. Ik heb eerst een persoonlijkheidstest ingevuld en daarna heb ik twee gesprekken gehad met de begeleider. Ik heb hierdoor veel over mijzelf geleerd. Door dit inzicht ben ik opnieuw gaan solliciteren op een baan waar mijn interesse in lag. Nu met mijn nieuwe baan ga ik weer met veel plezier naar mijn nieuwe werk. Wil jij hier ook meer over weten? Kijk dan eens op de website.