Geen Stress

Opleiding en Cursus

Tip: deze rijschool Weurt

2 min gelezen
rijschool weurt

rijschool weurt rijschool weurtGoede tip!

Ik ben ontzettend blij dat ik vorige maand getipt werd over deze rijschool Weurt. Een goede vriend van mijn ouders wist dat ik hiernaar op zoek was en zijn zoon had hier zijn lessen gevolgd. Toen ik dit hoorde ben ik direct op de website gaan kijken. Daar zag ik allemaal dingen die me erg aanspraken. Ten eerste zit het heel erg in de buurt van waar ik woon. De kamer waar ik op mezelf woon zit in Nijmegen en dat is maar ongeveer 15 km ervandaan. Doordat het niet zo ver weg is konden ze mij gewoon ophalen op een locatie naar keuze. Zo heb ik mij ook eens laten ophalen op school en naderhand ben ik terug naar huis gereden. Hierdoor ben ik nooit extra tijd met reizen kwijt geweest, wat toch scheelt als je een drukke studente bent.

Een beetje bang

De prijzen van deze rijschool in Weurt waren ook erg gunstig. Mijn ouder betalen de helft en de andere helft had ik zelf al bij elkaar gespaard, waardoor ik direct kon beginnen. Ze hadden op erg korte termijn al plek, waardoor ik nu al bijna klaar ben. De instructeurs zijn erg leuk en daardoor leer je nog een stuk sneller naar mijn idee. Ook denken ze goed met je mee en passen ze zich aan aan jouw wensen rondom het lessen. Ik was bijvoorbeeld erg bang in het begin en hier werd goed rekening mee gehouden. Kortom, echt een aanrader, dus neem snel een kijkje op hun website!