Geen Stress

Opleiding en Cursus

De beste coaching opleiding vind je bij de TC Academy

1 min gelezen

Door middel van coaching kun je een grote bijdrage leveren aan het carrière traject van iemand anders. Je kunt mensen bijstaan op meerdere gebieden: hun huidige baan, de loopbaan die ze voor ogen hebben, hoe ze meer uit zichzelf kunnen halen en daarnaast kun je hen bijstaan door middel van je expertise over je vakgebied. Denk je dat coaching iets voor jou is? Neem dan eens een kijkje op de site van de TC Academy. Hier vind je meerdere coaching opleidingen die je binnen korte tijd en voor een aangename prijs omtoveren tot volleerd trainer of coach. Hoe gaat dit precies in zijn werk?

Coaching en trainer via de TC Academy

Voordat je besluit om een coaching opleiding te volgen bij de TC Academy, kun je eerst een kennismakingsgesprek aangaan om te zien of coaching en trainen iets voor jou is. Ook zijn er open dagen en zogenaamde ‘proeverijen’ waar je een keer een dagje kunt meelopen om te zien of een dergelijke opleiding iets voor jou is. Wanneer je besloten hebt dat je een opleiding bij de TC Academy wilt volgen, kun je jezelf aanmelden via de site.

Het mooie aan een coaching opleiding bij de TC Academy is het feit dat deze opleiding perfect aansluit op jouw vakgebied. Hierdoor kun je, na afronding, gelijk aan de slag. Tevens zullen er momenten zijn waarbij je jouw vergaarde kennis kunt testen in de praktijk. Wanneer je de opleiding met succes afrond, krijg je een door Post HBO erkend diploma.