Geen Stress

Opleiding en Cursus

Deel je kennis online

2 min gelezen
Software

Begin binnen een uur je eigen e -learning omgeving, geen moeilijke implementatie maar een eenvoudige en mooie uitstraling. Het programma is eenvoudig te gebruiken waardoor je geen training nodig hebt om het te beheren of te gebruiken. Efficiënt je kennis overdragen door trainingen te geven aan je klanten of medewerkers. Het programma is op de gebruiker gericht, een moderne en veilige omgeving voor iedereen. Gebaseerd op de experience API wat leermanagement biedt en integratie opties. Creëer je eigen uitstraling en achtergrond in per leerthema. Films en andere content kun je eenvoudig downloaden om zo je eigen containers samen te stellen.

e-learning

Stel eenvoudig leerprogramma’s samen

In de e-learning omgeving kun je met de container structuur slim en eenvoudig lesprogramma’s samenstellen. Rondom een thema kun je micro learnings samenstellen. Deze learnings kunnen bestaan uit films, PowerPoint presentaties en andere documenten. Kennis overdragen is niet moeilijk om te realiseren met Philpaper, als de content is gerealiseerd kunnen deelnemers direct beginnen met leren. Door zelf te registreren, of per uitnodiging kan men deelnemen aan een training. Gebruikers worden ingedeeld in een bepaalde groep, ook kan men bij meerdere groepen horen. Het gebruik kan per smartphone, pc, laptop of tablet. Rapporteren kan uitgebreid worden gedaan omdat leerresultaten worden opgeslagen.

Leren

Informatie over het programma

Zonder ingewikkelde  software kun je snel online, vanuit de gebruikers is het programma ontwikkeld. Overzichtelijk, veilig, stabiel en makkelijk, te gebruiken op ieder apparaat. De meeste online programma’s of systemen zijn moeilijk en ingewikkeld om in te delen voor de gebruikers, er was behoefte aan een makkelijk en eenvoudige omgeving om iedereen te kunnen laten leren. Te veel informatie maakt onduidelijk en onnodig moeilijk, bij Philpaper heb je wat je nodig hebt en geen overbodige dingen. Alles is eenvoudig gehouden en gericht op de eindgebruiker. Deel je kennis en laat iedereen meegenieten in een duidelijke online omgeving.