Geen Stress

Opleiding en Cursus

Doe je voordeel met een feedback geven training bij tijdwinst.com

3 min gelezen

Feedback geven doe je al snel verkeerd, want zelfs als je het helemaal goed doet, dan is dat nog geen garantie dat de ontvanger er iets mee doet. Goed bedoeld advies wordt immers vaak genoeg in de wind geslagen. Het gaat dan ook vaak niet zozeer om de boodschap, maar eerder om de boodschapper en de toon van de boodschap. Om deze reden kan iemand de feedback van de ene persoon in de wind slaan, terwijl hij het advies gewillig opvolgt wanneer het door iemand anders wordt gegeven. Het punt is dan ook dat het altijd lastig is om feedback te geven, maar als je niet over de nodige vaardigheden beschikt op het gebied van feedback geven, dan is de kans op succes het allerkleinst. De beste experts op het gebied van feedback geven kunnen falen als de ontvanger alles wat de expert zegt altijd zal negeren vanwege een persoonlijke aversie. De meest slechte feedback gever daarentegen kan succesvol zijn als de ontvanger iemand is die de gever koste wat kost wil behagen. Buiten deze extremen om, heb je natuurlijk wel gewoon een grijs gebied waarin vaardigheden het verschil kunnen betekenen tussen falen en succes. Daarom is het goed om een feedback geven training te volgen bij tijdwinst.com. Je weet dankzij deze feedback geven training immers zeker dat je over de juiste vaardigheden beschikt en dat je dus ook in staat bent om de feedback zo goed mogelijk te geven. De kans op succes is daardoor het grootst, ondanks het feit dat je zelf met de juiste vaardigheden soms gewoon tegen een muur spreekt. In dat geval ben je simpelweg niet de beste persoon voor de klus en kun je de taak beter overdragen aan iemand waar de ontvanger van de feedback misschien meer voor open staat. Het is dan ook goed om gewoon eens te kijken op de website van feedbackgeven.nl. Hier kun je namelijk precies zien wat een feedback training behelst en wat je hiervan kunt leren. Je kunt dan voor jezelf nagaan of je een dergelijke feedback training geven wilt volgen. Ook kun je als werkgever een feedback geven training voor al je personeel organiseren. Als iedereen namelijk dezelfde training volgt, dan is het geven en ontvangen van feedback meteen een stuk makkelijker. Men gebruikt immers dezelfde technieken en daardoor herkennen ontvangers ook gelijk de technieken. Daardoor zitten ze meteen in de feedback modus in plaats van bijvoorbeeld een kritiek modus. Als mensen in die laatstgenoemde modus zitten, dan schieten ze ook veel sneller in de verdediging. 

Kijk snel op de website voor de feedback geven training

Mocht je meer willen weten over deze feedback geven training, dan kun je terecht op de website van feedbackgeven.nl. Via deze site kun je je ook gelijk aanmelden voor de feedback geven training. Qua tijdsinvestering hoef je je niet al te veel zorgen te maken, want je bent er niet meer dan een dag mee bezig. 

Bekijk de verschillende trainingen op tijdwinst.com

Indien je meer wilt weten over andere trainingen die je kunt volgen, dan kun je terecht op de website van tijdwinst.com. Hier lees je bijvoorbeeld meer over trainingen als: 

  • Assertiviteitstraining
  • Cursus snellezen
  • Training gesprekstechnieken