Geen Stress

Opleiding en Cursus

Een loopbaancoach opleiding bij de TC Academy

1 min gelezen

Als je op zoek bent naar een kwalitatief hoogwaardige loopbaancoach opleiding, moet je eens een kijkje nemen op de site van de TC Academy. Dit instituut biedt meerdere opleidingen aan, waarbij het doel is om je op te leiden tot een volwaardig trainer of coach. Hierbij zijn er genoeg opleidingen te vinden die goed aansluiten op jouw vakgebied. Voor een Post HBO loopbaancoach opleiding moet je bij TC Academy zijn. Al vanaf 5.500 euro kun jij opgeleid worden tot een volwaardig loopbaanbegeleider. Via de site van TC Academy kun je geheel vrijblijvend de brochure downloaden voor meer info. Deze cursus wordt in twee grote steden gegeven: Utrecht en Rotterdam.

Waarom een loopbaancoach opleiding volgen bij de TC Academy?

Ten eerste kun je natuurlijk een loopbaancoach opleiding volgen om je mensen wilt bijstaan bij het vinden van het correcte pad voor hun eigen loopbaan. Zowel voor nieuwe als oude werknemers kan het vinden van een passende baan een behoorlijke uitdaging zijn. Soms weet je niet waar je moet beginnen, andere keren heb je het gevoel dat je niet meer vooruit komt in je huidige loopbaan. Een coach kan je hierbij helpen. Je kunt dus een belangrijke functie uitvoeren voor diverse werknemers.

Ook bij fusies en reorganisaties kun je als loopbaancoach helpen om alles in goede banen te geleiden. Op meerdere fronten kun je helpen. Heb je interesse om een loopbaancoach opleiding te volgen bij de TC Academy? Deze cursus is afwisselend, prikkelend, leerzaam en praktijkgericht.