Geen Stress

Opleiding en Cursus

Hoe kan ik snel de Code 95 behalen?

2 min gelezen
code 95 gaan leren

Sinds 1964 kunt u bij Kees de Vaan terecht voor het behalen van diverse rijbewijs opleidingen. Voor het behalen van code 95 bent u bij Kees de Vaan aan het juiste adres. Het is van groot belang dat u na 5 jaar uw vrachtwagen rijbewijs verlengt door middel van de benodigde cursussen. Kees de Vaan geeft door heel Nederland cursussen die u klassikaal en via e-learning kunt volgen. Voor het behalen van een scooter rijbewijs, aanhanger rijbewijs en en vrachtwagen rijbewijs starten de lessen vanaf de verkeersschool. Kees de Vaan staat voor en professionele begeleiding, persoonlijke benadering en bied u de juiste prijs-kwaliteit verhouding. Voor slecht 150,- euro kunt u een code 95 behalen bij Kees de Vaan! Daarnaast kan u al een opleiding en cursus volgen met slecht 12,5 uur klassikale les. Door deze unieke combinatie slaagt u binnen de kortste keren met e-learning en klassikale lessen!

alles leren over code 95

CODE 95 behalen in 2,5 dagen

Er is een groot te kort aan vrachtwagen chauffeurs. In de afgelopen jaren zijn er minder mannen en vrouw geschoold om te mogen rijden in een vrachtwagen of grote bus. In de toekomst maar ook nu, is er een grote vraag naar nieuwe professionele chauffeurs. Doordat Kees de Vaan van dit fenomeen op de hoogte is biedt hij de mogelijkheid aan om een vrachtwagen rijbewijs toegankelijker te maken. Zo kunt u door middel van een thuisstudie een deel van uw opleiding volgen. Per cursus volgt u 4,5 uur thuis en 2,5 uur in de klas. Op deze manier kunt u alle 35 punten voor de code 95 halen in 2,5 dag! Is uw bedrijf aangesloten bij SOOB? Dan is het mogelijk om voordelig code 95 te halen. Er zijn op verschillende opleidingen waar SOOB subsidie op te verkrijgen is.

code 95 en de kosten

Code 95 behalen in 1,5 dag

U kunt bij Kees de Vaan ook uw code 95 halen in 1,5 dag! Dit is de kortste weg naar de cursus en opleiding code 95. Om aan de code 95 te voldoen moet u 5 cursussen te volgen. Met onze unieke manier van nascholen volgt u per cursus 4,5 thuis en 2,5 uur klassikaal. Deze versnelde code 95 cursussen werken met een thuisstudie. Het grootste gedeelte van de cursus volgt u in uw eigen tijd. Kees de Vaan plant de cursussen achter elkaar. Op deze manier heeft u  binnen no-time uw code 95 weer op zak!