Geen Stress

Opleiding en Cursus

Meer info over The Lean Six Sigma Company

1 min gelezen

Misschien heb je al wel eens van ze gehoord: The Lean Six Sigma Company. Ze hebben inmiddels, sinds de oprichting in 2002, een behoorlijke reputatie opgebouwd onder bedrijven die hun trainingen en workshops gevolgd hebben. Volgens degenen die hun trainingen gevolg hebben, kan deze organisatie je bedrijf een nieuwe impuls geven. Een aantal unieke resultaten zijn door meerdere bedrijven gerapporteerd. Zo is de productiviteit onder medewerkers omhoog gegaan, zijn er lagere kosten gerapporteerd en is ook de klanttevredenheid bij flink wat cursisten gestegen. Om deze redenen kan een training of workshop van The Lean Six Sigma Company behoorlijk interessant zijn voor jouw bedrijf.

Trainingen bij The Lean Six Sigma Company

Zoals je hebt kunnen zien, heeft The Lean Six Sigma Company behoorlijk wat mooie resultaten neergezet. Dit is dan ook het doel van deze organisatie: bedrijven laten excelleren. Het is niet voor niets dat The Lean Six Sigma Company universiteiten als partners heeft. Dit toont alleen maar aan dat de principes van deze organisatie ook daadwerkelijk werken. Deze principes zullen een positief effect hebben. De samenwerking met universiteiten toont aan dat dit wetenschappelijk onderbouwd kan worden.

Deze organisatie is actief in meer dan 15 landen, waaronder Nederland. Ook hier wordt samen gewerkt met universiteiten. Daarnaast is het bedrijf meerdere malen gecertificeerd. Wil je jouw medewerkers productiever maken? Minder kosten maken? En meer tevreden klanten hebben? Volg dan de trainingen en/of de workshops van The Lean Six Sigma Company. Je zal er veel profijt van hebben.