Geen Stress

Opleiding en Cursus

Volg de opleiding permanente make-up professional bij Nouveau Contour

3 min gelezen

Als je werkzaam bent als schoonheidsspecialist en je set met vaardigheden wilt vergroten, dan kun je een opleiding volgen voor permanente make-up professional (PMU) bij Nouveau Contour. Het aanbrengen van permanente make-up vergt uiteraard andere vaardigheden en andere materialen dan het aanbrengen van niet-permanente make-up. Juist omdat het om permanente make-up gaat, is het van wezenlijk belang dat de professional dit op de juiste wijze weet aan te brengen. Foutjes zijn immers ook permanent. Daarom is het van groot belang om een opleiding te volgen bij een goede opleider. Als de opleiding goedkoop is en in een dag te volgen is, dan kun je daar je vraagtekens bij zetten. Het is dan ook maar de vraag of je na zo’n opleiding wel iets met je diploma kan. Het nodige onderzoek is dan ook zeker op zijn plaats, zodat je in ieder geval zeker weet dat de opleiding die je wilt volgen goed staat aangeschreven. Indien je graag meer wilt weten over de opleiding die je kunt volgen bij Nouveau Contour, dan kun je terecht op de website van nouveaucontour.nl. Op deze site kun je meer lezen over de opleiding van Nouveau Contour en wat je precies leert. Je kunt ook meer lezen over de materialen die tijdens de opleiding worden gebruikt, zodat je een idee krijgt wat je uiteindelijk na de opleiding zelf in de praktijk kunt realiseren. De techniek rondom permanente make-up heeft niet stilgestaan. De stappen die zijn gemaakt hebben de kwaliteit van permanente make-up een flinke boost gegeven. Daar waar je vroeger nog voordelen moest afwegen ten opzichte van de nadelen, zijn de nadelen met de huidige technieken vrijwel volledig weggewerkt. Daardoor wordt er uiteraard ook veel meer gebruikt gemaakt van dit soort permanente make-up. Maar een meer geavanceerde techniek, vraagt ook om meer specialistische kennis. Daarom is het zo belangrijk dat je een goede opleiding volgt, zodat je deze technieken goed in de vingers krijgt. Om die reden is het aan te raden om de opleiding te volgen bij Nouveau Contour. Je weet dan zeker dat je wordt opgeleid aan de hand van de meest moderne technieken die op dit moment worden toegepast. Zodra je dan in je eigen salon aan de slag gaat, dan weet je dat je gebruik maakt van vooruitstrevende technieken. Tevens kun je de kennis die je opdoet bij Nouveau Contour uiteraard goed gebruiken om bij een bedrijf aan de slag te gaan. 

Meld je aan voor de opleiding bij Nouveau Contour

Als je aan de slag wilt gaan met de opleiding om je vaardigheden uit te breiden, dan kun je je aanmelden bij Nouveau Contour. Je kunt op de site alvast kijken naar de data van de opleiding, zodat je weet wanneer je kunt beginnen en hoe lang je moet studeren voordat je in de praktijk aan de slag kunt met je nieuwe set aan vaardigheden voor het aanbrengen van permanente make-up. 

Kijk snel op de site voor meer informatie 

Mocht je meer willen weten over Nouveau Contour, dan kun je terecht op de website van nouveaucontour.nl. Hier lees je onder andere meer over zaken als: 

  • PMU opleiding
  • Webinars
  • Producten