Geen Stress

Opleiding en Cursus

Waarom ik hbo business management thuis heb gestudeerd

2 min gelezen

ibm-1 (1)Waarom ik hbo business management thuis heb gestudeerd

Toen ik wat ouder was, heb ik besloten om terug naar school te gaan. ik was toen halverwege de dertig en wilde graag een ander vak uit gaan voeren dan hetgeen waarvoor ik was opgeleid. Ik besloot hbo business management te gaan studeren. Het leek me een zeer interessante studie waar ik veel kon leren wat ik nog niet wist. Ik werkte daarvoor altijd in de communicatie maar voelde me niet meer uitgedaagd. Het werk was veel hetzelfde en een promotie zat er al lang niet meer in. Omscholing naar hbo business management leek mij nog maar de enige optie. Het was me alleen niet echt duidelijk of ik die studie nu thuis kon volgen. Ik zat er als volwassen vrouw niet echt op te wachten om die studie te gaan volgen aan een hbo school waar ik weer tussen de kleine kinderen zou zitten. Op die manier zou ik een heleboel afleidingen hebben en bovendien niet op mijn eigen tempo kunnen studeren. Toen kwam ik er achter dat ik hbo business management ook als thuisstudie kon studeren. Ineens was ik een stuk opgeluchter want dit betekende dat ik gewoon op mijn eigen manier kon studeren. Eindelijk zou het fijner worden om te studeren en misschien zou ik het op deze manier zelfs wel halen om hbo business management af te maken. Het is me inderdaad gelukt en nu ben ik werkzaam binnen een andere tak van het bedrijf waar ik voorheen al werkte.

Meer verhalen