Geen Stress

Opleiding en Cursus

Wat is een LMS

2 min gelezen
Mycademy

LMS staat voor Learning Management Systeem. LMS is een software die lokaal of in de cloud ondersteuning biedt bij het leren van verschillende skills. Dit kunnen opleidingen en cursussen zijn. Tegenwoordig zie je steeds meer LMS systemen in de cloud. Mensen zetten een LMS in om mensen nieuwe dingen te leren zonder daarvoor boeken te hoeven kopen of trainers in te huren. LMS systemen worden vooral gebruikt voor het aanbieden van e-learning, voor de voortgang van kennisontwikkeling te monitoren, voor het vastleggen van opleidingsplannen, voor je eigen e-learning en voor het beheren van budgetten.

MyCademy

MyCademy is een platform waar vele bedrijven hun e-learning trajecten en cursussen op hebben. MyCademy is een plek waar je als bedrijf je LMS kan laten beheren en laten onderhouden. Voor bedrijven is dit veel goedkoper, dan in plaats van je eigen LMS beheer te doen, want je bent hier veel tijd aan kwijt en zo eenvoudig is het allemaal niet. Door MyCademy kunnen de werknemers van hun bedrijf wel nieuwe skills leren zonder dat het veel geld kost. Al vele bedrijven zijn je voorgegaan en ze hebben al vele tevreden klanten gemaakt door hun diensten.

De voordelen van een training

Het skills leren aan je werknemers kan je op lange termijn veel geld schelen. Ze kunnen door deze trainingen je omzet met 10 procent verhogen. Door cursussen waarin je leert met druk om te gaan en hoe je een klant goed aanspreekt en hoe je jouw dienst goed kan uitleggen aan iemand met 0 verstand. Door deze trainingen blijven je werknemers uitgedaagd en zo behoud je meer werknemers. Dit zorgt ervoor dat je minder sollicitaties hoeft te doen.

Het verhaal van MyCademy

MyCademy gelooft dat in de toekomst kennisontwikkeling doorslaggevend gaat zijn voor de mens. Als je van veel markten thuis bent kan je ook veel betekenen voor een bedrijf. Ze merkte dat je als bedrijf niet heel eenvoudig online je LMS kan plaatsen. Ze wilde ervoor zorgen dat dit wel kon. Met MyCademy is dit gelukt. Gemiddeld doet 1 persoon 5 trainingen per jaar bij MyCademy. De gemiddelde leeftijd van de mensen die cursussen volgen zijn 32 jaar oud.

De website van MyCademy

De website van MyCademy ziet er goed uit. Ze hebben alle informatie die je nodig heeft op de website. Je kan hier veel leren over de diensten die ze verlenen en wat de voordelen hiervoor zijn. Op de website kan je zien hoe ze te werk gaan en wat ze allemaal voor je kunnen doen. Je kan eenvoudig vrijblijvende informatie opvragen op de website. Verder kan je kennismaken met het team van My Academy. Daarnaast kan je door middel van de klantenservice met al je vragen terecht. Ze geven deskundig en persoonlijk advies geven en al je vragen goed beantwoorden. Als je wilt werken bij My Academy kan je ook op de website solliciteren op verschillende functies.