Geen Stress

Opleiding en Cursus

Jouw aanhanger rijbewijs halen bij Osseforth Opleidingen

2 min gelezen
Jouw aanhanger rijbewijs halen bij Osseforth Opleidingen. 

Jouw aanhanger rijbewijs halen bij Osseforth Opleidingen? Dat is een goede keuze. Je kunt hier namelijk heel flexibel aan de slag om ook jouw BE rijbewijs te behalen.

Jouw aanhanger rijbewijs halen bij Osseforth Opleidingen begint met een vrijblijvende proefles

Jouw aanhanger rijbewijs halen bij Osseforth Opleidingen. Ik heb vorig jaar mijn aanhanger rijbewijs gehaald. Wil je jouw aanhanger rijbewijs halen bij Osseforth Opleidingen dan kun je het beste beginnen met een vrijblijvende proefles. Tijdens deze proefles bekijkt de instructeur hoe je rijdt en hoe snel je het oppakt. Op basis daarvan wordt een advies op maat gegeven. Zo weet je direct waar je aan toe bent en welk pakket het beste bij je past. Ook krijg je een inschatting van de kosten. Een proefles met aanhanger duurt 90 minuten en kost slechts € 49,50.

Flexibel rijlessen volgen wanneer het jou uitkomt

Jouw aanhanger rijbewijs halen bij Osseforth Opleidingen. Je kunt rijlessen met aanhanger volgen in de volgende steden: Sittard-Geleen, Maastricht en Heerlen-Kerkrade. Je bent daarnaast helemaal vrij hoeveel lessen je per week afneemt. De tijden kun je zelf afstemmen met de instructeur. Je kunt van maandag tot en met vrijdag tussen 8.00 en 18.00 uur rijlessen volgen. Ook op zaterdag is dit mogelijk tussen 8.00 en 16.00 uur. Zo kun je altijd wel een moment vinden waarop je kunt lessen.

Verschillende voordelige pakketten

In sommige gevallen is het ook mogelijk om je E rijbewijs binnen een dag te halen. Of dit ook voor jou geldt, zal blijken uit de proefles. Voor mij was een eendaagse cursus niet haalbaar en ik heb daarom gekozen voor een van de andere voordelig geprijsde pakketten. De instructeur kon mij goed adviseren welk rijlespakket het beste bij mij zou passen. Dit bleek achteraf ook te kloppen. Inmiddels rijd ik alweer een tijdje met aanhanger en ben ik nog altijd blij dat ik mijn E rijbewijs heb behaald. Wil jij ook je aanhanger rijbewijs halen? Bekijk dan de website van Osseforth Opleidingen.