Geen Stress

Opleiding en Cursus

Met welke Dutch courses leert u echt goed Nederlands?

2 min gelezen

Toen ik vanuit Duitsland naar Nederland verhuisde, kon ik nog geen woord Nederlands spreken. Dat is lastig want je wilt hier zo goed mogelijk integreren en daarom wilde ik graag weten waar ik goede dutch courses zou kunnen vinden. Ik ben toen goed mijn best gaan doen om te achterhalen waar ik moest zijn wanneer ik goede dutch courses wilde doen en ik heb toen gezien dat ik naar de site inburgeringonline.nl moest gaan. Ik wilde namelijk echt goed aan de slag gaan en ik zag dat de meeste dutch courses niet zo interessant zijn. Heel vaak zijn ze maar heel matig opgezet en dan leer je heel weinig terwijl je heel veel tijd kwijt bent. Ik ben daarom gaan kijken naar opties om via de genoemde site goede dutch courses te vinden en ik was onder de indruk van wat ik hier allemaal aan opties vond. Deze mensen hebben er echt alles aan gedaan om te zorgen dat iedereen heel goede dutch courses kan volgen.

Deze dutch courses zijn echt heel goed

Ik ben blij dat ik hier ben gaan kijken toen ik dutch courses zocht want ik denk niet dat ik elders betere dutch courses had kunnen vinden. De mensen van deze site weten hoe zij een taal moeten overbrengen en zoals u ziet, schrijf ik de taal ook goed naast dat ik haar goed spreek.

Wilt u ook aan de studie?

Mocht u ook aan de studie willen omdat u graag goed Nederlands wilt leren, dan kunt u:

  • Even naar de site inburgeringonline.nl surfen
  • Bekijken wat u hier aan interessante cursussen kunt vinden
  • Een keer een inschrijving regelen zodat u al snel kunt beginnen

Ik hoop dat u hier ook met net zoveel plezier kunt gaan studeren als dat ik dat gedaan heb. Ik ben echt heel blij dat ik hier de dutch courses ben gaan volgen.