Geen Stress

Opleiding en Cursus

Voor de beste rijschool ga je naar verkeersschool Elst

1 min gelezen

Ben jij opzoek naar een rijschool, stop dan met zoeken! Wij bieden jou de perfecte rijschool voor een hoge slagingskans.

Wie wij zijn ?

Wij zijn verkeersschool Elst, sinds 2001 zijn wij bezig met onze rijschool. Voorheen was ons naam Rijschool Frank driessen/Salie, maar na 16 jaar zijn wij groter en gespecialiseerde geworden. Met een team van zeven mensen, onder andere: Salie, Harriet, Susanne, Yvonne, Osman, Marieke en Dennis. Daarom zijn wij ook van naam veranderd, nu heten wij verkeersschool Elst.

Waar geven wij les ?

Wij geven onder andere les in  Elst, Arnhem, Huissen, Bemmel, Oosterhout, Valburg, Lent, Driel, Angeren, Haalderen en Gendt. Ook is het mogelijk om les te nemen, als je net buiten deze omgevingen woont, Dan kun je gerust contact met ons opnemen, wij komen dan samen tot een oplossing om toch te lessen. 

Afspraken die gelden om te mogen lessen

Afspraken leerling rijschool Elst
Om in een auto te mogen rijlessen, moet je minimaal 16,5 jaar oud zijn. TIjdens de lessen neem je altijd een geldig legitimatiebewijs mee, je zorgt dat je netjes op tijd komt. Mocht je het niet kunnen halen, neem dan zo snel mogelijk contact op met je instructeur, mocht je ziek zijn of andere omstandigheden, neem ook contact op, want hiervoor zal dan geen les in rekening gebracht worden.

Afspraken instructeur rijschool Elst
Bij onze rijschool is het verplicht dat de rijinstructeurs een geldig instructeurs certificaat hebben. Ook zal de instructeur netjes op tijd zijn.