Geen Stress

Opleiding en Cursus

Cursus zakelijk Engels

1 min gelezen

Voor het werk moet ik regelmatig mijn talen gebruiken. Ik kan wel een beetje Engels praten natuurlijk, maar vooral de basis. Echt zakelijke termen ken ik dan weer niet, terwijl ik het eigenlijk echt wel nodig heb voor het werk. Daarom ben ik op zoek gegaan naar een nieuwe cursus zakelijk Engels op het internet. Na een beetje zoeken op het internet kwam ik terecht op deze website. Ik deel graag mijn ervaring met deze website hieronder.

Mijn ervaring met deze cursus

Ik ben eigenlijk zeer tevreden met de cursus. Ik vond de cursus zeer duidelijk, veel oefeningen… Het is ook praktisch zeer toepasbaar. Ik heb veel kunnen bijleren wat ik intussen ook heb kunnen gebruiken in mijn job. Misschien (nog) niet alles, maar dit is niet erg. Ik vond de cursus eigenlijk zijn geld wel waard, want mogelijks maak ik hierdoor op termijn wel kans op promotie, wat betekent ook meer geld dus. Het geld voor deze cursus is dus eigenlijk een heel mooie investering in de toekomst. Kortom, ook op zoek naar een goede cursus zakelijk Engels? Dan raad ik je graag deze cursus aan. Ik vond het de moeite waard. Dankzij Masterclass English is het mij dan ook gelukt!