Geen Stress

Opleiding en Cursus

Pen met tekst wil je mijn getuige zijn?

2 min gelezen

Een superleuk kadootje om aan de meester of juf te geven. Met Juffen- & Meesterdag, om ze te bedanken voor het einde van het schooljaar of gewoon omdat je ze wilt zeggen hoe blij je met ze bent. Maar ook leuk om voor jezelf te bestellen als meester of juf. Of wil je de getuigen voor jullie bruiloft op een originele manier vragen of bedanken?  Een pennenset met de vraag: ‘Wil je mijn getuige zijn? als tekst op pen? Hoe origineel is dit?

Een vulpen bevordert handschrift

Een goede Parker vulpen bevordert het handschrift. Het is dus van belang dat je bij het kiezen van een Parker vulpen goed kijkt welke bij je past. Dankzij een goede grip, schrijven Parker vulpennen erg comfortabel. De meeste Parker vulpennen zijn voorzien van een handige clip, waarmee je ze makkelijk aan je schrift of agenda bevestigt. Het Parker vulpen assortiment is zeer groot. 

Cross calais pen heeft een stoere uitstraling

Op art deco geïnspireerde lijnen en opvallende hoogglanzende afwerking zorgen ervoor dat de Cross calais chrome pen nu al een klassieker is.  De Cross calais chrome pen heeft ondanks zijn klassieke vormgeving toch een stoere uitstraling. Een gedurfd profiel. Deze luxe Cross calais chrome pen heeft de perfecte balans, wat leidt tot een totaal schrijf comfort. Personaliseer de Cross Calais pen door de pen te voorzien van een leuke passende tekst of naam. Hierdoor wordt de Cross calais chrome pen helemaal uniek. Deze pen is een ideaal cadeau om te geven voor bij bijzondere gelegenheden.

Schrijf Comfort van een Waterman pen

In deze moderne tijden, waarin iedereen een laptop of tablet mee neemt naar vergaderingen, lijken pennen eigenlijk vergeten te zijn. Niets is minder waar, bij www.pengraveren.nl bestel je de prachtige (vul)pennen van Waterman. Met het Waterman schrijfcomfort geef je aan dat je geeft om kwaliteit en elegantie.